Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

The Wanderers spelen Elvis in Cultuurhuus Braakhekke

Door Evert van de Weg

BATHMEN – Op de avond van 25 maart staat Cultuurhuus Braakhekke helemaal in het teken van Elvis Presley. De zaal wordt dan ingericht met tafels en stoelen, dus geen lange rijen stoelen die avond. Alles om een passend sfeertje te creëren voor een muzikale avond, helemaal gewijd aan Elvis Presley. De leden van de rock’n- roll band The Wanderers zijn stuk voor stuk expert in het prachtig vertolken van hun levenslange idool Elvis Presley. Met hun authentieke sound en scherpe looks brengen The Wanderers een ode aan Elvis’ songs uit de fifties en vroege sixties. Elke song wordt gespeeld met hart en ziel. Waar nodig mierzoet, dan weer swingend en energiek.

Waar contrabassist Johan Struik en drummer Marc Burger de voortstuwende basis leggen, verleidt gitarist Ron ‘Parelvet’ Smith zijn immer prachtige gitaren tot waanzinnige klanken en vindt zanger Maarten Teekens telkens de perfecte balans tussen het vocaal in de huid van zijn idool kruipen en helemaal zichzelf blijven. De rollende pianoklanken van Govert van der Kolm maken het geheel op sublieme wijze af.
Swingen en zwijmelen, zingen en luisteren; ‘’The Wanderers play Elvis’’ heeft het allemaal!
Veel grote hits komen voorbij: o.a. Blue Suede Shoes, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock. Daarnaast ook rustigere nummers zoals: Peace in the Valley of het prachtige Love Me. Geen pruiken of verkleedpartijen, gewoon een steengoede muzikale avond.
Optreden vindt plaats op 25 maart om 20.30 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen.
Verdere informatie en kaartverkoop op
www.cultuurhuusbraakhekke.nl