Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Thijs Kemperink heeft nog wat plaatsjes vrij op 4 september in Cultuurhuus Braakhekke


Door Evert van de Weg.

BATHMEN – Cabaretier Thijs Kemperink heeft al bijna geen introductie meer nodig in Bathmen. Volbloed Tukker Thijs, al zijn hele leven woonachtig in Albergen, net achter Almelo, is al meerdere keren eerder in Bathmen opgetreden en zijn optredens werden steeds zeer gewaardeerd. Tegenwoordig treedt Thijs ook regelmatig op als stand-up comedian, om een feestje of bijeenkomst op te leuken. Daarnaast doet hij regelmatig presentatiewerk om bijeenkomsten in goede banen te leiden als ‘’spreekstalmeester’’, zoals hij het noemt.


Hij was dit keer al veel eerder in Bathmen gepland met zijn nieuwe programma ‘’Eerlijk Duurt het Kortst’’, maar de datum moest natuurlijk elke keer wijken voor de corona-maatregelen. Gelukkig kan zijn tour door de Nederlandse theaters nu toch beginnen en Bathmen staat redelijk vooraan in de imposante rij optredens. Over zijn optreden zegt Thijs zelf: ,,Ik ben een optimist en gek op gezelligheid. Het afbranden van de medemens laat ik met liefde aan een ander over. Ik houd mezelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen. Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is simpelweg heel gezond.’’
Door de corona-maatregelen heeft de leiding van Cultuurhuus Braakhekke moeten kiezen voor een maximum van 80 bezoekers per optreden en daarom vinden er op 4 september ’s avonds 2 optredens plaats, om 19.00 uur en om 21.15 uur.
Bezoekers hebben bericht gekregen wanneer er op hen gerekend wordt die avond. Voor de laatste voorstelling zijn alle kaartjes uitverkocht, maar voor de voorstelling van 19.00 uur zijn nog kaartjes te koop.
Zaterdag 4 september lijkt in Bathmen een feestelijke dag te worden met overdag de Kunstmarkt en als klap op de vuurpijl ‘s avonds in het Cultuurhuus lachen bij Thijs Kemperink….
Voor verdere informatie:
www.cultuurhuusbraakhekke.nl