Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Weer dansen op zondagmiddag in het Cultuurhuus?

Bathmen – Op zondagmiddag 1 oktober houdt het Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen een livemuziek middag. De bands ‘Blues&Zo’ en ‘Out of the Blue’ zullen die middag optreden. Het belooft een swingende middag te worden. De aftrap wordt gedaan door Blues&Zo met een gevarieerd repertoire, Blues afgewisseld met andere …&Zo muziek. Na een korte pauze zal ‘Out of the Blue’ alternatieve covers uit de jaren 80 en nieuwere muziek ten gehoor brengen. Al met al een gevarieerde muziek middag voor jong en oud.


Out of the Blue
Sinds maart 2023 zijn de bandleden bij elkaar. Het spelen van alternatieve covers uit de jaren 80 bevalt de formatie. Maar natuurlijk ook nummers uit de hele popgeschiedenis staan op repertoire. Onder het motto lekker dansen brengt de band een scala van nummers. De formatie bestaat uit : Marjolein Beutener (zang ) Pier Miedema (drums ) Bert Eilerts (gitaar / zang ) Bas van Dishoeck bas) en Rowald Spangenberg( gitaar).

‘Blues&Zo’
Oorspronkelijk in 2004 opgericht als de Big Belly Bluesband, inmiddels is de bandnaam aangepast aan het repertoire: ‘Blues&Zo’. Vier pensionado’s die, met blues als uitgangspunt, het niet laten kunnen om ook funk, soul, reggae en wat er ook maar verder leuk is, te spelen.
Het repertoire verloopt geleidelijk: iemand stelt een leuk nummer voor, als iedereen het daar mee eens is wordt het uitgeprobeerd, elders sneuvelt er op de langere duur een ander nummer. De ervaring leert dat de mix van stijlen het publiek goed bevalt getuige de vaak gehoorde reactie: “Wat hebben jullie een leuk repertoire!” Eén keer in de veertien dagen wordt er door deze Deventer/Heeten/Bathmen combinatie serieus-voor-de-lol geoefend. De band wordt gevormd door Jan Dijkman (bas), Jan van Dussen (drums), Rob Mulder (sologitaar, zang) en Rowald Spangenberg (sologitaar en zang).

Zondagmiddag 1 oktober
Aanvang: 15.00 tot 18.00 uur
Cultuurhuus Braakhekke
Schoolstraat 6a
7437AE Bathmen
Entree € 5,00