Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Winacties Battumse Revue, gratis kaarten en boodschappenpakket

Bathmen – In de maand november speelt de Battumse Revue hun reeks slotvoorstellingen ‘Noe nog ene’. Het gepassioneerde revuegezelschap zal nog éénmaal een reeks avonden op de planken staan en het publiek laten genieten. En als u de Battumse Revue kent weet u dat er ook altijd leuke acties rond die periode zijn.


Voor iedereen die van tot 7 tot en met 14 oktober boodschappen doet bij Beuzel & Beuzel in Laren, Spar Vrielink in Harfsen en Jumbo Johan Mensink in Bathmen zijn er gratis kaarten te winnen voor één van de voorstellingen in Cultuurhuus ‘Braakhekke’. En alsof dat nog niet genoeg is maakt u ook kans op een boodschappenpakket. Het enige wat u hoeft te doen is uw kassabon deponeren in de daartoe bestemde actiebak in de betreffende supermarkt!
En wie weet bent u één van de gelukkigen die een avond gaat beleven met hilarische sketches met daarin het gemêleerde gezelschap buurtbewoners uit De Steege. Geniet van prachtige, steeds wisselende decors en alle fraaie, zelfgemaakte rekwisieten, kleurrijke dansnummers, mooie zang en bovenal live muziek van de Bathmense populaire band Kabaal.
Al nieuwsgierig naar de revue? Bekijk dan alvast de foto’s op battumserevue.nl. En wint u niet, dan boekt u eenvoudig zelf uw plaatsen in het theater. Het doek gaat open op 28 oktober, 3, 4,10, 11 en 12 november. Bent u erbij om nog éénmaal de doldwaze avonturen van de bewoners uut De Steege mee te beleven? Alle vijftig medewerkers hebben er zin in na meer dan 12 maanden van voorbereiding voor deze spetterende reeks slotvoorstellingen met de titel: ‘ Noe nog ene…. met mekare’.
Mis het spektakel niet zeggen de gedreven revue kunstenmakers, op, voor en achter het podium, we doen het samen nog één keer.