Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ABC Badkamers – volop inspiratie voor uw droombadkamer

DEVENTER – Bij ABC Badkamers kunt u eindeloos inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. De showroom in Deventer is continu aan het vernieuwen en onlangs uitgebreid met drie prachtige nieuwe opstellingen. Kortom: volop inspiratie voor uw droombadkamer, waarbij u als klant volledig wordt ontzorgd.Eindeloze inspiratie

Zodra u bij ABC Badkamers binnenloopt, merkt u meteen dat dit geen standaard showroom is. De vele badkamer- en toiletopstellingen in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen laten uw ogen niets tekort komen. Zo zijn de nieuwe badkamers voorzien van een stoere en moderne look. Uiteraard is de showroom voorzien van nog veel meer gave opstellingen. Of u nu op zoek bent naar een grote of kleine badkamer, een moderne of landelijke stijl, bij ABC Badkamers bent u altijd aan het juiste adres.

Wist u dat u ook bij ABC Badkamers terecht kunt voor de leukste woonaccessoires, stoer behang en de mooiste vloertegels en pvc-vloeren? Ontdek alle mogelijkheden.

 

Complete montage

Een droombadkamer uitgekozen? Dan kan het installeren beginnen. ABC Badkamers neemt al uw zorgen uit handen en begeleidt de verbouwing van a tot z. Begint het te kriebelen? Kom langs in de ruime showroom en ontdek alle mogelijkheden. Het team van ABC voorziet u graag van verrassend advies over de perfecte opstelling, de laatste trends en de nieuwste producten voor uw droombadkamer!

 

ABC Badkamers, Runshopping Centre Deventer: Stockholmstraat 2, 7418 GG  Deventer.

Tel. 0570 622 124 | www.abcbadkamers.nl | info@abcbadkamers.nl

Maandag gesloten, dinsdag-donderdag 09.30-18.00 uur, vrijdag 09.30-21.00 uur, zaterdag 09.30-17.00 uur.