Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Afscheidshuis Deventer, een eigen huiskamer buitenshuis

DEVENTER – Sfeervol, rust, huiselijk, warm en dit is thuiskomen zijn een aantal complimenten die men van bezoekers ontvangen hebben tijdens de open dag van 28 september.In de pastorietuin van de Ichtuskerk, aan de Holterweg 108, is in het laatste weekend van september Afscheidshuis Deventer geopend. Afscheidshuis Deventer is qua locatie, kleinschaligheid, huiselijkheid en tarief een goede aanvulling op de bestaande rouwcentra in Deventer en omgeving.

Het huis heeft twee familiekamers in huiselijke sfeer waar u met een eigen sleutel op elk moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn, zonder eerst een afspraak te maken. Naast de twee familiekamers is er ook een ruimte waar mensen zonder rouwbezoek opgebaard kunnen worden.

Door de kleinschaligheid van Afscheidshuis Deventer is er geen condoleance of uitvaartdienst mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld wel in de Ichtuskerk of bij ’t Hof van Colmschate.

Afscheidshuis Deventer is niet gebonden aan de Ichtuskerk, uitvaartverzekering of uitvaartondernemer. Iedereen is welkom.

Wanneer u niet in de gelegenheid was om tijdens de open dag te komen kijken, is er nu de mogelijkheid om elke dinsdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur binnen te kijken bij Afscheidshuis Deventer. Ook voor algemene vragen bent u van harte welkom.

Op de website www.afscheidshuisdeventer.nl vindt u o.a. een sfeerimpressie en tarievenlijst.