Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Begin 2017 creatief

en leer schilderen

DEVENTER – Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst houdt een reeks van acht gratis workshops in januari, februari en maart. Deze kennismakingsworkshops zijn bedoeld voor mensen die meer willen weten over realistisch schilderen.

Tijdens deze workshops zult u ontdekken dat schilderen niet zo moeilijk is en iedereen het kan leren. U maakt in drie uur tijd een olieverfschilderij, dat na afloop mee naar huis kan worden genomen.

De workshop zelf is gratis, materiaalkosten bedragen € 10,-. De workshops worden op de volgende dagen gehouden:

– Vrijdagen 20 en 27 januari, 10 februari en 3 maart.

– Zaterdagen 21 en 28 januari, 11 februari en 4 maart.

De tijden zijn van 9.30 tot ca. 12.30 uur.

Locatie: van Hetenstraat 57 te Deventer.

U kunt zich voor één van deze gratis workshop opgeven; per mail: info@fijnschilderen.nl of telefonisch 0573-459085.

Tijdens de workshops krijgt u ook informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen.

Deze opleiding, realistisch fijnschilderen, waarbij alle kneepjes van het vak op een klassikale wijze worden onderwezen, is bedoeld voor zowel mensen die nog nooit geschilderd hebben als voor de geoefende amateur of professionele kunstenaar die zijn of haar technieken wil verfijnen of uitbreiden.

De academie is zestien jaar geleden in Deventer gestart en is inmiddels met ruim 400 leerlingen uitgegroeid tot een van de grootste particuliere kunstacademies in Nederland. Uit alle windstreken van het land komen mensen de cursussen fijnschilderen in Deventer volgen. De filosofie van de academie is: iedereen kan leren schilderen, talent is relatief en het heeft vooral te maken met kennis van zaken, het ambacht en de passie om het te willen leren en er mee bezig te zijn. De afgelopen 16 jaar hebben veel mensen, die een opleiding bij Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst hebben gevolgd, exposities gehad en enkelen zijn professioneel in de schilderkunst bezig.

De technieken van de oude meesters vormen de basis van de opleiding, gegoten in een modern educatief concept, aangeboden door vakkundige docenten. De opleiding kan men op drie verschillende manieren volgen; wekelijks 2,5 uur op verschillende dagdelen ook ’s avonds gedurende 30 weken of eens per maand een hele dag, gedurende negen maanden op vrijdagen of zaterdagen, of in één aangesloten week met vier terugkomdagen. Deze varianten zijn bedoeld om iedereen in de gelegenheid te stellen de opleidingen te kunnen volgen. Een verkorte opleiding kost € 540,- eventueel te voldoen in 12 termijnen van € 45,- per maand.

De opleiding wordt afgerond met een eindopdracht en een certificaat.

Voor meer informatie over de opleiding en de workshopdagen, zie: www.fijnschilderen.nl