Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bronsvoord Makelaars biedt hulp bij verkoop en aankoop

Dit is hét moment om je huis te verkopen

DEVENTER – Met de huidige lage rentestand en de opgebloeide huizenmarkt is dit hét moment om je huis te verkopen en op zoek te gaan naar een nieuw huis. Maar hoe ga je van start? Bronsvoord Makelaars helpt je hier graag bij. Daarom bieden ze een gratis waardebepaling van je huidige woning aan.Gratis waardebepaling bij je thuis

“Om je te oriënteren op de huizenmarkt is het goed om te weten wat je vertrekpunt is. Daarom komen we graag bij je thuis om de waarde te bepalen van je woning. Tijdens deze kosteloze afspraak komt een van onze makelaars bij je thuis om de gehele woning te bekijken. Op basis daarvan wordt een inschatting gemaakt van de verwachte opbrengst van je woning. Daaropvolgend adviseren wij over de eventuele verkoop en alle zaken die hier bij horen.

 

Effectief bieden met aankoopmakelaar

Als je daarna een woning wilt aankopen, is het slim om Bronsvoord Makelaars in te schakelen. Onze aankoopmakelaar Harm Jan weet namelijk de fijne kneepjes van het effectief bieden op woningen. Zo maken we van jou de beste gegadigde tussen alle geïnteresseerden.

 

Iedereen welkom

Bij Bronsvoord Makelaars is iedereen welkom. Dus ook als je nieuw bent op de huizenmarkt en voor het eerst een woning gaat kopen. Wij staan in Bathmen en omgeving dan ook bekend om onze toegankelijkheid en worden gewaardeerd om onze persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast streven we altijd naar de hoogste opbrengst van jouw huis en de beste aankoopprijs van je nieuwe huis.

 

Afspraak binnen een week

Loop binnen bij ons kantoor aan de Keizerstraat 37 in Deventer, bel 0570 544 644 of e-mail info@bronsvoordmakelaars.nl voor een afspraak. Binnen een week komen we dan bij je thuis voor een gratis waardebepaling van je huis of voor een oriënterend gesprek over de verkoop van je woning.”