Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Cheque van 1000 euro voor Stichting Thuis Sterven

De vrijwilligers van de Stichting Thuis Sterven zijn ontzettend blij met de cheque.

DEVENTER – Uitvaartcentrum Vredehof heeft een bedrag van 1000 euro voor scholing van vrijwilligers gedoneerd aan Stichting Thuis Sterven te Deventer. De cheque werd maandag uitgereikt aan twee vrijwilligers van de Stichting. Stichting Thuis Sterven zet zich al 30 jaar in voor ondersteuning van (mantelzorgers van) terminale patiënten thuis. Dat doen ze met een groep van 22 vrijwilligers. Er wordt voornamelijk zorg gegeven in de nachten, maar steeds vaker ook dagdelen overdag.Vredehof had 23 en 24 november 2018 verschillende stands op hun open dagen, ook voor de Stichting Thuis Sterven. Tevens was er een ‘wensboom’ waar de uitgenodigde organisaties een wens in konden hangen. De wens van de Stichting Thuis Sterven: extra budget voor scholing van de vrijwilligersgroep, werd gehonoreerd met dit fantastische bedrag.

Directeur Pedro Swier noemde bij de overhandiging van de cheque hoe belangrijk Vredehof het vrijwilligerswerk van de Stichting Thuis Sterven vindt. Het is een goed doel om vrijwilligers op te leiden, daar dragen wij graag aan bij, aldus dhr. Swier.