Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Collecteweek Huntington in Deventer start 13 januari

DEVENTER – In de week van 13 t/m 18 januari gaan vrijwilligers in de gemeente Deventer op pad om huis-aan-huis te collecteren voor de Ziekte van Huntington. De opbrengst van de collecte is voor 100% bestemd voor fundamenteel onderzoek naar een geneesmiddel voor de ziekte.Onderzoekgeld is nodig

Kansen op een geneesmiddel – binnen 10 jaar – zijn veelbelovend. Daar is onderzoeksgeld voor nodig. Samen met honderden vrijwilligers wordt tijdens de diverse collecteweken in Nederland geld ingezameld voor onderzoek.

 

Collecte

Het Campagneteam Huntington heeft als doel fundamenteel wetenschappelijk onderzoek te financieren, dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden. Hiervoor is geld nodig. Daarom komen de collectanten in de week van 13 t/m 18 januari in Deventer voor een vrijwillige bijdrage aan de deur.

 

Collectant gemist?

Hebt u geen collectant aan de deur gehad, maar wilt u toch een bijdrage overmaken? Dat kan door de letters CTH1, CTH2 of CTH3 te sms’en naar nummer 4333 (eenmalige gift van één, twee of drie euro of met een online donatie via www.campagneteamhuntington.nl

Het Campagneteam Huntington is in het bezit van het ANBI keurmerk. Dit garandeert dat ze op een verantwoorde manier omgaat met de giften, die zij ontvangt.