Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dierendag bij Sterkliniek dierenartsen Deventer!

DEVENTER – Rondom Dierendag verzorgen de Sterkliniek dierenartsen diverse activiteiten waarbij leuke prijzen zijn te winnen voor zowel jong als oud. Volg de Facebook pagina www.facebook.com/SterkliniekDierenartsenDeventer en doe nog snel mee aan één van deze acties.Wat houdt deze Dierendag actie in?

Via Facebook kunt u een foto plaatsen van uw huisdier onder het bericht dat geplaatst is op maandag 18 september. Het thema van de foto is Feest! Heeft u een leuke foto van uw huisdier wat het thema feest uitstraalt? Plaats deze dan via Facebook. De winnaar maakt kans om de ingezonden foto te winnen op canvas. Let op: dit kan uiterlijk tot 1 oktober ingezonden worden.

Voor de kinderen zijn er op de praktijk kleine schilderijtjes op te halen met een leuke tekening. Deze mogen gekleurd, geverfd en versierd worden! Graag zien wij de kunstwerken uiterlijk 3 oktober aanstaande terug op de praktijk. Op=op. De winnaar zal een leuke prijs winnen; deze is leeftijdsafhankelijk!

Op Dierendag 4 oktober staat er in de praktijk wat lekkers klaar voor zowel eigenaar als huisdier. Op deze dag worden ook de winnaars bekend gemaakt. Sterkliniek dierenartsen Deventer, Smeenkhof 12, 7429 AX Deventer-Colmschate of Constantijn Huijgenstraat 35 7412 MD Deventer-Zandweerd.