Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Een stoel op maat

DEVENTER – Relax- en sta-op fauteuils zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw fauteuil bij ù past. Want zitcomfort is een persoonlijke zaak. U koopt uw kleding en schoenen toch óók op maat? Maatwerk dat zit als gegoten. Alleen dan krijgt uw lichaam voldoende steun en kan volledig tot rust komen.Een verkeerde zit kan ook negatieve gevolgen hebben voor uw gezondheid. Denk daarbij vooral aan rugpijn en stijve gewrichten. Wilt u zelf ervaren wat goed zitten voor u kan betekenen? Breng dan een bezoek aan Zorgcomfort Deventer.

 

Voorwaarden voor gezond zitten

Naar aanleiding van een wetenschappelijk onderzoek naar verantwoord zitten in de huishoudelijke sfeer is een vijftal basisvoorwaarden vastgesteld waaraan een fauteuil moet voldoen, zodat er een optimale lichaamsondersteuning ontstaat. Het zijn de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleggerhoogte, de juiste lendensteun en de juiste zithoek.

 

40 jaar Fitform

Het maatwerk zitcomfort van Fitform verhoogt al 40 jaar het welzijn van heel veel mensen. Om dit te vieren, kunt u dit jaar profiteren van onze jubileumaanbieding: de luxe en zeer complete Fitform 580 Elevo jubileumeditie.

Zorgcomfort Deventer | Dreef 140D | Deventer | T (0570) 605162 | www.zorgcomfort.nl