Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gemeentebelang: stad en platteland vinden elkaar op ijskoude Brink

DEVENTER E.O. – Gemeentebelang heeft afgelopen zaterdag alles uit de kast gehaald om de laatste vragen van kiezers te beantwoorden en de speerpunten nogmaals onder de aandacht te brengen. Dat deed de partij niet alleen op de Brink, maar ook in alle dorpen die de gemeente rijk is.De Gemeentebelangkandidaten uit de stad zochten al in de ochtend op de Brink het gesprek met de kiezer. Vanwege de ijzige kou waren er weinig mensen op de been. De partij speelde in op de lage temperaturen en zette een ‘bezoek aan huisservice’ op om mensen in hun eigen, warme omgeving de kans te geven om hun vragen aan Gemeentebelang te stellen. RTV Oost volgde raadslid Harry ten Have bij een huisbezoek en zond daar ’s avonds een reportage over uit.

In de tussentijd werden de overige lijstkandidaten door hun partij in hun eigen woonplaats opgehaald. Achtereenvolgens zijn Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Loo, Bathmen en Schalkhaar aangedaan. De rit eindigde ’s middags op de Brink waar alle kandidaten uit stad en platteland elkaar vonden en gezamenlijk de laatste uurtjes flyers uitdeelden aan de dappere geïnteresseerden die de barre weersomstandigheden trotseerden.

Op de facebooksite van Gemeentebelang (facebook.com/gemeentebelangdeventer) staan meer foto’s van de rondrit die de partij zaterdag door de gemeente maakte en ook prachtige dronebeelden, gemaakt door André Olden.

Overigens geldt het aanbod van Gemeentebelang om voor verdere uitleg bij u thuis te komen nog steeds!