Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gratis proefles kinderkoor ZingDing

 

DEVENTER – Houdt je zoon/dochter van zingen en dansen? Zoek je een leerzame, gezellige en leuke hobby voor je kind? Houd je kind van popmuziek en musical en is hij/zij nieuwsgierig naar nieuwe liedjes in vreemde talen?Kom dan een proefles doen bij Kinderkoor ZingDing op woensdag 19 of 26 september 2018.

Kinderkoor ZingDing repeteert elke woensdagmiddag in Muziekhuis Deventer: kinderen uit groep 3 – 5 van 15.15 – 16.15 uur en kinderen uit groep 6 – 8 van 16.15 – 17.15 uur. Ze zingen verschillende soorten liedjes: pop, jazz, musical en liederen uit alle landen van de wereld in verschillende talen. Bij Kinderkoor ZingDing leren kinderen zingen en plezier maken met elkaar. Ze leren de basistechnieken van gezond stemgebruik en ontwikkelen hun gehoor en lijf. Een paar keer per jaar wordt er toegewerkt naar een mooie show vol zang en beweging!

Het koor staat onder leiding van Annemiek Harreman en Koos Lonis. Check www.kinderkoorzingding.nl voor meer informatie en om je zoon/dochter aan te melden.