Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gratis proeflessen fijnschilderen

DEVENTER – Ontdek uw talent, iedereen kan leren schilderen. Overtuig u zelf door een gratis proefles realistisch fijnschilderen bij te wonen.Voorafgaand aan de opleiding die in september weer van start gaat, verzorgt Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst een aantal proeflessen. Deze proeflessen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met realistisch fijnschilderen.

Tijdens de proefles schildert u een stilleven in olieverf, die u na afloop mee naar huis kunt nemen. Verder ontvangt u alle informatie over de opleiding.

De proefles is gratis, de kosten voor de materialen bedragen tien euro. De data zijn: zat.17 aug. 9.30 uur, zat.17 aug. 13.30 uur, do. 5 sept. 18.30 uur, vrij. 6 sept. 9.30 uur, vrij. 6 sept. 13.30 uur. De proeflessen duren ca. 2,5 uur.

U kunt zich voor één van deze workshops telefonisch of per mail aanmelden. Tel. 0573-459085, of 06-53265028 Mail:info@fijnschilderen.nl Adres: Zutphenseweg 55, Deventer.

Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst is met ruim zevenhonderd leerlingen en een team van twintig vakkundige docenten de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een toonaangevende schilderacademie. Naast het creëren van fraaie werken ligt het accent vooral op de ambachtelijke kant met de bijbehorende technieken. Het doel van de academie is om de klassieke schilderkunst voor een brede groep mensen toegankelijk te maken. Uit het hele land komen cursisten, jong en oud, met of zonder ervaring, de lessen bijwonen, die op een inspirerende en klassikale wijze in kleine groepen worden gegeven. De academie heeft een zestal vestigingen in het land.