Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herman Bakker Uitvaartzorg: ieder afscheid is anders

Bas de Weerd.

DEVENTER – Een uitvaart is steeds vaker een echt persoonlijk laatste afscheid. “U regelt bij ons precies zoals u de begrafenis of crematie voor ogen heeft. Ieder afscheid is anders en dit komt tot uitdrukking in de manier waarop wij als uitvaartbegeleiders werken. Wij staan u terzijde, ook in Bathmen en omgeving waar wij goed bekend zijn met de wensen en lokale mogelijkheden”, aldus Bas de Weerd.

Oprecht, luisterend en respectvol

Herman Bakker Uitvaartzorg biedt een passend afscheid. Toegankelijk voor iedereen en betaalbaar. “Vanaf het eerste gesprek hebben wij aandacht voor u. En ook u kunt gebruikmaken van ons service lidmaatschap, met diverse voordelen voor u, maar zonder aan verplichtingen vast te zitten.”

 

Niemand is immers gelijk

“Van een ingetogen ceremonie tot aan een grootse plechtigheid. We denken met u mee over de invulling van het afscheid. Wat zijn uw wensen? Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden voor een troostrijk en waardig afscheid”, besluit Bas de Weerd, “neem voor meer inlichtingen en informatie gerust contact met ons op. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend voorgesprek.”

Herman Bakker Uitvaartzorg | Bas de Weerd, tel. (0570) – 60 66 44 (24/7 bereikbaar) | info@hermanbakker.nl | www.hermanbakker.nl

 

ONDERSCHRIFT FOTO:

Bas de Weerd.