Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Herman Bakker Uitvaartzorg:

elk afscheid is anders

DEVENTER – Een uitvaart is steeds vaker een persoonlijk laatste afscheid. U regelt bij Herman Bakker Uitvaartzorg de begrafenis of crematie precies zoals u het voor ogen heeft. Elk afscheid is anders en dit komt tot uitdrukking in de manier waarop Herman Bakker Uitvaartzorg als uitvaartbegeleider werkt.Zij staan u terzijde, ook in Bathmen en omgeving, waar zij goed bekend zijn met de lokale mogelijkheden en uitvaart gerelateerde bedrijven.

 

Oprecht, luisterend en respectvol

Herman Bakker Uitvaartzorg verzorgt een passend persoonlijk afscheid, waarbij de overledene centraal staat. Vanaf het eerste gesprek heeft men aandacht voor u. Ook kunt u gebruik maken van het servicelidmaatschap, met voordelen voor u, zonder verplichtingen.

 

Niemand is immers gelijk

Van een ingetogen ceremonie tot aan een grootse plechtigheid. Herman Bakker Uitvaartzorg denkt met u mee over de invulling van het afscheid. Wat zijn de wensen van de overledene en van de nabestaanden? Graag vertelt men u meer over de mogelijkheden voor een troostrijk en waardig afscheid en de mogelijkheden van een opbaring thuis of elders.

Neem voor meer inlichtingen en informatie gerust contact op. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend voorgesprek.

Herman Bakker Uitvaartzorg | Alexander IJsendorn | tel. (0570) 606644 (24/7 bereikbaar) |

info@hermanbakker.nl | www.hermanbakker.nl