Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Iris Knaap -Ritueelbegeleider – Spreker bij uitvaarten

Voor een afscheid in de kleuren van je hart

DEVENTER – Iris: “Ik geef kleur aan de afscheidsplechtigheid met behulp van rituelen, liefdevolle woorden en verbindende teksten. Met mijn beeldende manier van schrijven, breng ik de overledene weer even tot leven en schilder ik hem of haar in alle kleuren.”Rituelen

Rouw kent een scala aan emoties. Het vinden van woorden om uitdrukking te geven aan uw gevoel, kan soms moeilijk zijn. Rituelen hebben een verbindende werking en kunnen helpen bij het aanvaarden van verlies en het toelaten van verdriet. Een eenvoudige handeling die met liefde en aandacht wordt uitgevoerd, zegt soms meer dan woorden en kan voor u als rouwende, helend en verzachtend werken. Rituelen kunnen daarom van toegevoegde waarde zijn.

“U kunt mij vragen voor het inzetten van rituelen, het schrijven van het levensverhaal, advies bij muziek en overige teksten, en voor de algehele opzet van de afscheidsplechtigheid. Als u wilt kan ik deze ook leiden. In alle rust en met aandacht denk ik met u mee, geef advies en sluit aan bij wat u nodig hebt. Ik ben bevlogen en betrokken en ga voor een persoonlijk afscheid in de kleuren van je hart.”

www.irisknaap.nl