Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het is druk bij Roto Tweewielers, de E- bike is populair

DEVENTER – Het is druk in de winkel. Zoals meestal, want klanten weten de grote fietsenwinkel aan de Ceintuurbaan al ruim 18 jaar goed te vinden. Roto Tweewielers heeft een ruime showroom met een groot aanbod fietsen, E-bikes, mountainbikes en scooters. Daarnaast treft u er een groot assortiment accessoires zoals fietstassen en kinderzitjes aan.In tegenstelling tot eerder zijn fietsen en zeker E-bikes niet meer saai. Er zijn hele fraaie modellen te koop waarmee je kunt laten zien wie je bent. “Veel mensen kopen bijvoorbeeld een E-bike voor woon-werkverkeer. Inmiddels is de E-bike geen fiets meer voor alleen de ouderen, ze worden gekocht door mensen van alle leeftijden.”

Het aanbod is enorm groot. Doordat Roto dealer is van de meeste A-merken kan de consument goed de vergelijking maken tussen diverse merken en modellen. Van diverse merken is Roto Premium of regiodealer. Klanten komen daardoor niet alleen uit Deventer, maar in de wijde omgeving rijdt men inmiddels op fietsen van Roto Tweewielers. “Samen met de klant zoeken we naar de juiste fiets die past bij zijn of haar wensen en gebruiksomstandigheden. Juist doordat alle merken en modellen op voorraad staan, is het mogelijk om een objectief advies te geven.”

In totaal bestaat het team van het tweewielerbedrijf uit tien medewerkers. Dus druk of niet, klanten worden hier altijd goed, snel en met alle aandacht geholpen. Zijn er problemen met de fiets? Dan zorgen de monteurs in de werkplaats ervoor dat die snel en vakkundig worden verholpen.

Roto Tweewielers is te vinden aan Ceintuurbaan 199A. Meer informatie is te vinden op www.rototweewielers.nl