Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kennismaken met de opleiding realistisch schilderen

DEVENTER – Naar aanloop van de schildercursussen in juni en september verzorgt Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst een twaalftal gratis kennismakingsworkshops.

Op de vrijdagen; 26 mei, 9 juni, 25 augustus,1, 8, en 15 september.

Op de zaterdagen; 27 mei,10 juni, 26 augustus, 2, 9, en 16 september.

De tijden van de workshops zijn van 9.30 tot ca. 12.30 uur.

De workshop is gratis en vrijblijvend, materiaalkosten bedragen € 10,- p.p.

U kunt zich voor één van deze gratis workshop opgeven; per mail: info@fijnschilderen.nl of telefonisch 0573-459085.

Tijdens de workshops krijgt u ook informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen.

Schilderen is makkelijker dan de meeste mensen denken. Vaak is men in de veronderstelling dat schilderen alleen is weggelegd voor mensen met ‘talent’, maar niets is minder waar, geholpen door een goede opleiding is iedereen na een redelijk korte tijd in staat een mooi schilderij te maken.

Voor de mensen die graag eens een penseel ter hand willen nemen om te ervaren dat schilderen niet zo moeilijk is, zijn deze workshops bedoeld. U maakt in drie uur tijd een olieverfschilderij dat u na afloop mee naar huis kunt nemen.

Academie voor realistische Schilderkunst in Deventer heeft in de afgelopen zeventien jaar veel mensen opgeleid die aanvankelijk dachten geen of weinig talent te hebben en na een jaar was men toch in staat om prachtige werken te creëren. Enerzijds heeft dit te maken met je eigen passie en bevlogenheid om er mee bezig te zijn. En anderzijds is het belangrijk de nodige instructie te ontvangen, zodat je de juiste stappen weet te zetten.

Deze opleiding realistisch fijnschilderen, waarbij de kneepjes van het vak op een klassikale wijze worden onderwezen, is bedoeld voor zowel mensen die nog nooit hebben geschilderd als voor de geoefende amateur of professionele kunstenaar die zijn of haar technieken wil verfijnen of uitbreiden.

De technieken van de oude meesters vormen de basis van de opleiding, gegoten in een modern educatief concept, aangeboden door vakkundige docenten. De opleiding kan men op drie verschillende manieren volgen; wekelijks 2,5 uur op verschillende dagdelen ook ’s avonds gedurende 30 weken of eens per maand een hele dag, gedurende negen maanden op vrijdagen of zaterdagen, of in één aangesloten week met vier terugkomdagen. Deze varianten zijn bedoeld om iedereen in de gelegenheid te stellen de opleidingen te kunnen volgen. Een verkorte opleiding kost € 540,- eventueel te voldoen in 12 maandtermijnen van € 45,-.

De opleiding wordt afgerond met een eindopdracht en een certificaat.

Voor meer informatie zie de website: www.fijnschilderen.nl