Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Mantelzorgwoning op maat

mantelzorgwoning-op-maat-3

DEVENTER – Bouwkundig Advies- en Tekenbureau Daggenvoorde biedt u een volledige begeleiding vanaf uw ideeën tot aan de oplevering. “Met onze ruime ervaring helpen wij u graag bij het realiseren van uw bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand. Sinds 1996 hebben wij al duizenden bouwprojecten in Nederland voltooid. Wij werken vanuit ons kantoor in Deventer, (industrieterrein Kloosterlanden.) Bij de bouw of verbouw van een pand komen er allerlei aspecten naar voren. Met bouwbegeleiding verzekert u zichzelf van een doordachte, snelle en vakkundige uitvoering van al uw plannen. Door een persoonlijke aanpak en een goede kennis van technische mogelijkheden en wettelijke bepalingen kan ons bureau u hierbij uitstekend van dienst zijn”, vertelt Tonny Daggenvoorde.

Kopersbegeleiding van woningen

“Naast het begeleiden bij nieuwbouw of verbouw kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van uw nieuwe koop- of huurwoning. Door onze ruime ervaring kunnen wij u snel aangeven of de kwaliteit van de woning ook waardig is aan de prijs die u er voor wilt betalen. Ook kunnen wij u aangeven welke mogelijkheden er zijn en wat deze voor kosten met zich mee brengen.”

 

Mantelzorgwoningen/Mantelzorg woongroep

“Wij vinden dat de ouderen en of zorgbehoevende personen niet weggestopt moeten worden; deze mensen verdienen ook plezier en woongenot in hun leven. Door de veranderde regelgeving is het momenteel gemakkelijker een mantelzorgwoning te bouwen. Natuurlijk is er nog een aantal regels waar je aan moet voldoen en dat zijn een verklaring van (huis)arts, een deskundige instantie en natuurlijk het bestemmingsplan. Indien men aan de bovenstaande regels voldoet, kunnen wij samen met u als opdrachtgever een mantelzorgwoning op maat ontwikkelen, maar natuurlijk met de benodigde uitstraling en behoeftes, meestal in het achtererfgebied van een bestaande woning. Het kan zelfs zo zijn dat de bouw geheel vergunningsvrij is, maar indien er wel een vergunningsaanvraag moet komen, weten wij ook daarin de weg. De woning wordt volledig naar uw wensen ontworpen, daarin rekening houdend met de mogelijke beperkingen van de ontvanger van de mantelzorg, (rolstoelvriendelijke en drempelloze indelingen, minimale afmetingen ruimtes, keuken, sanitair) mogelijke maximale afmetingen en eisen van het bestemmingsplan.

Dus als u behoefte heeft en eventueel zit te denken om voor u of uw naasten of goede kennissen een mantelzorgwoning te bouwen of hebt u verdere bouwplannen, schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.”

Bouwkundig advies- en tekenbureau A. Daggenvoorde, Zweedsestraat 8a24, 7418 BG Deventer. Tel. 0570-551336. Mail: info@daggenvoorde.nl | Site: www.daggenvoorde.nl