Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Middagexcursie Ouderenbond naar Nieuw Sion

DEVENTER – Op woensdagmiddag 29 augustus verzorgt de ouderenbond PCOB-afd. Deventer en omstreken een middagexcursie voor leden en belangstellenden. Tijdens deze middagexcursie zal er een bezoek worden gebracht aan het kloostercomplex Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te Diepenveen.Het kloostercomplex is tegenwoordig in het bezit van de Interkerkelijke Stichting Nieuw Sion. Deze stichting streeft ernaar om de voormalige Trappistenabdij een nieuwe dynamiek te geven, als een plek van stilte, contemplatie, gastvrijheid en gebed.

De excursie naar Nieuw Sion zal worden ondernomen met eigen vervoermiddel. Om 13.45 uur is het verzamelen bij de poort van Nieuw Sion. Indien iemand niet de beschikking heeft over een eigen auto, is samen reizen met een ander vanzelfsprekend altijd mogelijk.

Opgave voor deze middagexcursie is beslist noodzakelijk. Opgave uiterlijk op maandag 27 augustus bij de secretaris: Jan Muilerman, tel. 541473 of per e-mail: jhmuilerman@zonnet.nl