Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Nationale Ziekendag Zonnebloem Regio Deventer

REGIO DEVENTER – Ook dit jaar heeft de Zonnebloem regio Deventer met haar 11 afdelingen (Bathmen, Broekland, Deventer Noord, Oost, Zuid, Diepenveen, Heeten, Nieuw Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe en Schalkhaar) aandacht besteed aan haar zieke medemens. Op zondagmorgen zijn alle patiënten in het Deventer Ziekenhuis verrast met een kort bezoekje van een vrijwilliger van de Zonnebloem. Voor de kinderen was er een presentje en voor de volwassenen een plantje, een aandachtskaartje en een tekening gemaakt door kinderen van de drie basisscholen uit Bathmen, OBS De Dorpsschool, OBS De Rythmeen en Basisschool Looschool.Dit alles is mogelijk gemaakt met de inzet van ruim 25 vrijwilligers. Daarnaast hebben alle afdelingen in dit weekend de bij haar bekende zieken thuis bezocht en een attentie met aandachtskaart gegeven.

De reacties van de mensen thuis en in het ziekenhuis op deze blijk van aandacht en medeleven is telkens weer hartverwarmend.

 

Over de Zonnebloem

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Men zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zowel jong als oud. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Men bezoekt mensen thuis, organiseert activiteiten in de buurt en vakanties. En dat geldt ook voor de vrijwilligers. Samen laten ze elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt!

 

Kom erbij

Vindt u dit ook zo’n leuk initiatief? Wilt u iets betekenen voor uw medemens? Hebt u een uurtje vrij per week hiervoor? Bent of kent u iemand die ook vrijwilliger zou willen worden? Laat het weten!

Wilt u in de toekomst ook in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem? Laat het weten! Tel. 06-58 76 64 45. Website: www.zonnebloem.nl/deventer