Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wie neemt de uitdaging aan?

DEVENTER – Je één dag inzetten voor mensen in de gemeente Deventer die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Gewoon, omdat je iets te bieden hebt aan mensen die daarmee geholpen kunnen worden.Wil Mandersloot en Tonny Oplaat dagen je daartoe uit! Neem je die uitdaging aan en doe je mee?

De stichting Present organiseert tijdens de 40-dagen tijd veranderdagen. De diaconie van de kerk heeft regelmatig contact met de stichting. In 2018 wil stichting Present 40 kinderkamers een opknapbeurt geven. Het enige wat ze vragen is handen om het werk te doen.

Durven wij de uitdaging aan (tegenwoordig heet dat een challenge) om minimaal 5 kinderkamers voor onze rekening te nemen? Daarvoor hebben we ongeveer 20 mensen nodig. Wij durven die uitdaging aan en reken daarbij op hulp. Dus meld je aan!

De data voor de Veranderdagen in 2018 zijn zaterdag 24 maart en zaterdag 14 april. Aanmeldingen moeten uiterlijk 24 februari binnen zijn via fritsenwilmandersloot@solcon.nl of h.t.oplaat@live.nl