Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw! Power Yoga direct na je werkdag

DEVENTER – Bij Yogastudio Groot Baltink kun je inmiddels kiezen uit 14 lessen per week! Zo kun je onder andere direct na je werkdag heerlijk ontstressen op de yogamat tijdens een Power Yogasessie. Deze les is op maandag van 18.00 – 19.15 uur.Power Yoga is een sportieve vorm van yoga waar je soepeler en krachtiger van wordt en is geschikt voor mannen en vrouwen. Voor hardlopers (en andere sporters) is yoga bijvoorbeeld heel nuttig, het houdt je spieren soepel en vermindert de kans op blessures.

 

Critical Alignment Yoga (Rug Yoga)

nieuw-power-yoga

Deze vorm van yoga is erg in opkomst omdat het je rug, nek en schouders soepel maakt. Eigenlijk zitten wij in ons dagelijks leven te veel en dit is niet goed voor je wervelkolom. Met behulp van stripjes, rolletjes en houten boogjes breng je de ruggengraat weer in balans. Door een verkeerde houding ontstaan spanningen in de bovenrug, gaan de schouders naar voren hangen en draag je het hoofd te ver naar voren. Door deze yogavorm te beoefenen werk je die spanningen er langzaam uit en verbetert je houding. Ook mensen die na manuele- of fysiotherapie hun rug goed willen onderhouden hebben baat bij deze oefeningen. De lessen worden wekelijks gegeven op maandagochtend van 10.15 – 11.15 uur en op donderdagavond van 21 – 22.00 uur. Kom het eens proberen!

 

Verder kun je Yin Yoga volgen op maandagavond van 21.00 – 22.15 uur en Hatha Yoga – de basis van alle yogastijlen – op verschillende tijdstippen.

Heb je liever privéles? Dat kan ook! Voor meer informatie over alle yoga activiteiten kijk op www.yogastudiogrootbaltink.nl of bel Iekelien Buurman, tel 0570 540405. Er worden ook regelmatig yoga workshops georganiseerd voor particulieren én bedrijven.