Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwjaarsbegroeting PCOB

DEVENTER – De PCOB-afd. Deventer houdt op woensdagmiddag 11 januari voor haar leden (en hun introducés) een Nieuwjaarsbegroeting. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de van Vlotenhof te Deventer en begint om 14.30 uur.Naast een gezellig samenzijn, waarbij de aanwezigen elkaar voor het nieuwe jaar veel heil en zegen kunnen toewensen, wordt er ook even stilgestaan bij wat er was in het afgelopen jaar en wat de voornemens zijn in het jaar 2017.

Hiernaast heeft de Activiteitencommissie voor deze middag de heer Arie Hofstede uit Bathmen uitgenodigd om de aanwezigen te vermaken met humoristische verhalen. De heer Hofstede is geboren en getogen in Heerde. In zijn werkzame leven was hij onderwijzer, o.a. in Maarn en in Bathmen. Arie Hofstede schrijft (korte) verhalen, meestal met een humoristische inslag en leest deze graag voor. Hij was ook auteur van enige boeken. Verschillende van zijn verhalen zijn opgenomen in verhalenbundels, zowel in Nederlands als in Nedersaksische taal.

Het belooft opnieuw een gezellige, amusante bijeenkomst worden. Een hapje en een drankje zullen hierbij zeker niet ontbreken.