Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Open dag bij Autobedrijf Bouwman op 8 september 2018

DEVENTER – Autobedrijf Bouwman is al vele jaren een vertrouwd adres voor aanschaf en onderhoud van een auto. Sinds 31 juli 2018 is het bedrijf in nieuwe handen, maar de service blijft als vanouds.Ton Vree-Egberts nam het bedrijf over na het plotseling overlijden van eigenaar Henri Bouwman begin dit jaar. Ton is dankbaar voor het in hem gestelde vertrouwen van de familie Bouwman en de wijze waarop zij elkaar hebben weten te vinden in een voor hen zo moeilijke periode. Ton wil graag verder met de belangrijke kernwaarden van het bedrijf: persoonlijke en betrouwbare service en gemoedelijke aandacht voor de klant. Ton heeft zelf 30 jaar ervaring in de autobranche. Het vaste team en ook Hennie Bouwman blijven werkzaam in het bedrijf.

 

Veelzijdig

Autobedrijf Bouwman is dealer van Daihatsu en specialist op het gebied van Mazda, Suzuki en Volvo. Dankzij contacten met andere merkdealers is ieder merk auto leverbaar. Als Bosch Car Service kunnen zij onderhoud aan alle merken uitvoeren in de moderne werkplaats. Bouwman kent veel vaste klanten dankzij hun uitstekende service. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over wasboxen en een volautomatische wasstraat, ook toegankelijk voor bedrijfswagens.

 

Maak kennis – Open dag

Op zaterdag 8 september bent u van harte welkom op de open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Autobedrijf Bouwman is gevestigd aan de Smeenkhof 6 in Deventer (Colmschate). Kijk ook op: www.autobedrijf-bouwman.nl