Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pandje 221

DEVENTER (OOSTRIK) – Pandje 221 in het voormalige Cambiogebouw aan de Gildenburg is opgezet door vrijwilligers voor eenzame ouderen uit het Oostrik. Nu is het ruim een half jaar openen is nu toegankelijk voor iedereen, jong en oud.Op dinsdag is er Yoga, op woensdag een koffieochtend waar iedereen vrij kan inlopen en op donderdag een creatieve ochtend waar een ieder zijn eigen materiaal mag meebrengen maar er zijn ook genoeg spulletjes aanwezig waar leuke dingen mee gemaakt kunnen worden.

Alle activiteiten beginnen om 10.00 uur

Op het programma staan nog kaartmiddagen/-avonden, een kookclub waar samen gekookt wordt, waar recepten uitgewisseld worden en waar gegeten wordt, een multiculturele ochtend waar verschillende culturen bij elkaar kunnen komen en hun gedachten met elkaar kunnen uitwisselen.

Iedereen die belangstelling heeft kan zich aanmelden en heeft u nog een idee om iets te doen, in overleg met het bestuur is alles mogelijk. Alle activiteiten zijn net, zoals de koffie en thee, gratis en dat blijft het ook.

Wilt u een boek lenen ook dat is mogelijk, sinds kort is Pandje 221 aangesloten bij Bookcrossing Deventer. In het Pandje 221 is roken en alcoholgebruik niet toegestaan.

Wilt u het pandje 221 gebruiken voor vergaderingen, familiebijeenkomsten, beurzen e.d. dat kan ook, voor een klein bedrag kunt u het huren. (15 euro per dagdeel en 25 euro voor een hele dag).

Hebt u belangstelling, neem contact op via e-mail: hetpandje221@gmail.com | Facebookpandje221 | website: pandje221.wordpress.com of tel. 06-53425445.

Of loop gewoon eens binnen voor een kop koffie.