Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Peter de Lange Uitvaartzorg

DEVENTER – Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk dat u als nabestaande goede en professionele hulp krijgt bij het regelen van het afscheid.

“Na een overlijden komen er veel zaken op u af in een emotionele periode. U kunt erop vertrouwen dat wij op integere wijze uw zaken met zorg en aandacht voor u zullen regelen. Uw wensen zijn leidend in de rol die wij vervullen. Wij staan klaar met advies en begeleiding waar nodig. Een mooi afscheid passend bij de overledene kan later tot steun zijn. Ook als u een uitvaartverzekering heeft kunt u bij ons terecht. U kunt zelf de keuze maken op welke uitvaaronderneming u in deze belangrijke dagen een beroep wilt doen. U bent altijd vrij in de keuze. Welke verzekering u ook heeft, een natura- of kapitaalpolis. Door onze wijze van werken, zijn wij in staat een concurrerende prijs te rekenen en is het zeker de moeite waard om onze offerte te vergelijken met de polis of diensten van de verzekeraar. Onze ervaring is dat onze prijzen zeer concurrerend zijn”, aldus Peter de Lange.

De aanvraag van een offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Informatie kunt u vinden op www.peterdelangeuitvaartzorg.nl Telefonisch bereikbaar op 06-17370995.