Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Regiovakanties van de Zonnebloem, najaar 2018

DEVENTER – De Zonnebloem regio Deventer heeft voor haar 11 afdelingen zelf twee vakanties georganiseerd voor het komend najaar. Een 6-daagse vakantie in september naar Lemele en een 5-daagse vakantie in november naar Lunteren.De 11 afdelingen regio Deventer zijn:

– 3 in Deventer, is voor het de gehele stad Deventer te weten Deventer Noord, Oost en Zuid.

– 8 in de regio te weten Bathmen, Lettele/Okkenbroek, Schalkhaar, Heeten, Nieuw Heeten, Diepenveen, Olst/Wijhe en Broekland.

Het stoppen met de organisatie van regionale vakanties door de landelijke Zonnebloem heeft geleid tot veel heftige reacties en teleurstelling onder de regionale deelnemers. Vele mensen maakten al jarenlang gebruik van deze vakanties, bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking.

Het is een uitje waar menigeen naar uit keek, mogelijk gemaakt door inzet van vrijwilligers, vooral uit de zorg. De nieuw in het leven geroepen werkgroep Vakantie van Zonnebloem regio Deventer heeft er voor gezorgd dat er twee vakanties gaan komen. In september naar de Imminkhoeve in Lemele en in november naar Groepshotel Bosgoed in Lunteren.

De 11 afdelingen van de Zonnebloem regio Deventer zijn alle geïnformeerd. Belangstellenden kunnen contact opnemen met hun lokale afdeling voor informatie en aanmelding voor deze vakanties.