Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rouwwandeling

DEVENTER – Zondag 19 februari verzorgt de werkgroep ‘Steun bij Verlies en Rouw’ van de vereniging Humanitas Deventer een rouwwandeling. Humanitas is actief in alle lagen van de samenleving en biedt ondersteuning aan mensen van alle gezindten.De wandeling is bestemd voor mensen die kort of langer geleden een dierbare hebben verloren en hierover met lotgenoten in gesprek willen gaan. Wandelend door de natuur kunnen er op een andere manier gesprekken ontstaan over verlies en wat dit voor u betekent. Het omgaan met verlies is heel persoonlijk en voor iedereen anders. Door naar elkaars verhalen te luisteren willen we daar ruimte aan bieden. “De mensen die meelopen weten wat het is om iemand te verliezen. Alleen al dat gegeven maakte dat de gesprekken zo bijzonder waren, dat ik me begrepen voelde.”

De wandeling in de bossen aan de rand van Deventer duurt circa 1 uur. De start is om 10.00 uur met een korte informele kennismaking. De gezamenlijke afsluiting is rond 12.00 uur. Deelname: € 5,- incl. koffie en thee. Meer informatie en aanmelding: 06-15134592. U bent van harte welkom.

Ook als u niet wilt of kunt wandelen, maar wel belangstelling heeft voor individuele ondersteuning, kunt u bellen voor een kennismakingsgesprek.