Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

UniCom Oost: dienstverlener in groen, grond, infra, loonwerk, mechanisatie en tuin & park

DEVENTER – UniCom Oost is al meer dan 60 jaar actief als dienstverlener in groen, grond, infra, loonwerk, mechanisatie en tuin & park. Met 65 werknemers is dit bedrijf werkzaam voor een flink aantal opdrachtgevers en particulieren, vooral in Oost-Nederland.UniCom heeft vestigingen in Colmschate (Deventer), Lettele en Haarle. Vanuit alle drie vestigingen vindt mechanisatie plaats. Mechanisatie voor veehouderij en akkerbouw, aannemerij en industrie, boomkwekerij en tuinbouw, overheid en groenvoorziening, sportvelden en golfbanen. UniCom Oost is o.a. (sub)dealer van New Holland, Claas, Fella, Krone, Trioliet en Storti. Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij UniCom aan het juiste adres. Hiervoor heeft UniCom ook een mobiele werkplaats ter beschikking.

Vanuit de vestiging in Colmschate wordt een uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines verkocht. Er zijn machines te koop en te huur voor alle tuinklussen. Als dealer van diverse grote merken zoals Husqvarna, Makita, Lumag, Briggs and Stratton, Kranzle, is UniCom in staat om iedereen een passende machine aan te bieden met natuurlijk de bijbehorende accessoires.

Ook heel interessant momenteel is de populaire Husqvarna Automower, die het gras zelf maait of accutuingereedschappen die door professionals en particulieren in groten getale worden gebruikt.

Bij UniCom kunt u ook terecht voor reparaties en onderhoud van alle merken.

Daarnaast is UniCom het adres voor groen-, grond-, infra en loonwerkzaamheden en de verkoop van zand/grond, stenen, keerwanden, gebroken puin, bestratingsmaterialen enz.

Voor meer informatie: www.unicomoost.nl