Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vredehof Uitvaartverzorging neemt Uitvaartverzorging Roelofs over

Uitvaartcentrum Roelofs.

DEVENTER – Met ingang van 1 juni 2017 zijn Uitvaartverzorging Roelofs en het Uitvaartcentrum Roelofs aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Uitvaartverzorging Roelofs blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio, al jaren een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Vera Bestebreurtje en Els Schaap zullen als de bekende gezichten in Deventer en vanuit hun grote betrokkenheid bij de onderneming een rol van betekenis blijven spelen.

Voor Vredehof is de overname van Uitvaartverzorging Roelofs met als thuisbasis het uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg, regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente; met een vestiging in Deventer kan zij nu de inwoners nog beter van dienst zijn.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten en Bathmen en nu dus ook in Deventer.

Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto ‘Vredehof in dienst van het leven.’ Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg.

Meer informatie op www.vredehof.nl