Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lezing over Kyrgyzstan

DIEPENVEEN – Op woensdag 25 maart komt kweker Brian Kabbes naar Diepenveen om voor Groei & Bloei Deventer e.o. een lezing te houden over het Tien Shangebergte (de Hemelse Bergen) in Kyrgyzstan.Dit gebergte is voor natuurliefhebbers een waar paradijs; ingeklemd door grote buurlanden als China, Kazachstan en Oezbekistan biedt de voormalige Sovjetrepubliek Kyrgyzstan (Kirgizië) een ongekende rijkheid aan flora en fauna. In een land zo groot als de helft van Duitsland komen meer plantensoorten voor dan in heel Europa!

Kabbes ondernam verschillende avontuurlijke reizen naar dit land. Tijdens zijn tochten werd er geslapen bij lokale herders in hun vilten joerten en was het mogelijk het dagelijkse leven van deze seminomaden van dichtbij mee te maken.

Tijdens deze lezing reist u mee door de Hemelse Bergen, bezoekt u de spectaculaire woestijnen in het binnenland en de uitgestrekte, bloemrijke weides. Het belooft een boeiende avond te worden, vol avontuurlijke verhalen.

De lezing vindt plaats in de Hof van Salland, Dorpsstraat 30, in Diepenveen. Aanvang 20.00 uur. Niet leden betalen € 4,00 entree. www.deventer.groei.nl