Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

11e van de11e bal bij

Het Bonte Paard

Wie wordt de 52e Prins der Fienpreuvers?

DIJKERHOEK – Zaterdagavond 16 november 2019 zal traditiegetrouw het carnavalsseizoen in Keunedarp geopend worden bij Partycentrum Het Bonte Paard te Dijkerhoek. Het ’11e van de 11e‘ bal wordt om 20.30 uur afgetrapt door niemand minder dan President Michel Nijenhuis.Na een kort openingswoord zullen de aftredende Prins en Adjudant, Prins Hens van Kalverderk & Adjudant Zum Wolthaus, voor de allerlaatste keer het toneel betreden. Dit onder bezielende leiding van de Veldwachter & De Stokkencommissie en de muzikale klanken van De Braandheultjes. De grote vraag van deze avond is natuurlijk: wie wordt de 52e Prins & Adjudant van Keunedarp? Maar daarnaast ook; treden er nieuwe Boys toe bij de Raad van Elf? En zo ja, wie?

Rond de klok van 21.30 uur is het dan toch echt de hoogste tijd voor Prins Hens van Kalvererk & Adjudant Zum Wolthaus om hun regeerjaar af te ronden. Zij zullen dit ongetwijfeld in alle klasse en stijl doen; daar is dit duo wel uitermate geschikt voor. Tot 22.00 uur kan het publiek dan nog het ‘prinsraden’ formulier inleveren om een gokje te wagen naar de nieuwe Prins & Adjudant. Om 22.11 uur zal de spanning dan toch echt de pan uit rijzen, met de opkomstact voor de nieuwe Prins & Adjudant; binnen luttele minuten zal héééél Keunedarp & omstreken weten wie de 52e Prins der Fienpreuvers is.

De bussen rijden vanuit Holten om 19.30 uur en 20.00 uur vanaf Hofbar Boerbiet (Café Janssen). Terug rijden de bussen om 01.00 en 02.00 uur.