15 jaar

Reeperbahner Stimmungsmacher; feestweekend met ABBA-CZ en Gerard Ekdom

20 en 21 mei 2017 ‘Die Krüge Hoch’ Dijkerhoek

Susan Denkers Miss Boerin Overijssel.

DIJKERHOEK – 15 jaar ‘Reeperbahner-rock ’n roll’; dat moet gevierd worden! De Dijkerhoekse band Reeperbahner Stimmungsmacher viert hun 15-jarige jubileum groots op zaterdag 20 en zondag 21 mei te Dijkerhoek. Een muzikaal programma vol gastoptredens, een Duitse Biergarten, piratenkroeg en natuurlijk optredens van de band zelf. Kortom: een onmeunig geneuglik mooi feest. In 2002 begon de band louter met Duitstalige hits in een eigen ‘rock ’n roll-jasje’. Maar 15 jaar later is het ‘reeper’toire flink uitgebreid met zowel Engels- als Nederlandstalige kaskrakers. Allemaal uitgevoerd in een ‘Rock ’n roll’ versie. “Muziek maken is voor ons een hobby, dé ultieme uitlaatklep. Spöllen met ‘ow moaten’ in een band is ’t mooiste wat d’r is!”, aldus Hens Janssen, zanger van de band.

Het programma

Een groot terrein in Dijkerhoek, met festivaltent, een échte originele Duitse Biergarten, een piratenkroeg met een live radio-uitzending van de Zwarte Raaf en een heus Rock ’n roll Café; je komt het allemaal tegen op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Ook aan gastoptredens geen gebrek. Op zaterdag ABBA-CZ dè beste 100%live ABBA tributeband die speciaal uit Tsjechië overkomt, DJ De Rooie Jager en Rock ’n Roll uit de jaren 60/70 van The Hot Studs.

Op zondag Frühschoppen met de Grösmeaijers uut Mààrkel, DJ Sander Scheperman èn Top radio 2 DJ Gerard Ekdom. Uiteraard treedt de band zelf ook diverse keren op. Eén ding is zeker; het wordt een gezellig, gemoedelijk en geneuglik feest dat je niet mag missen! Bestel nu online je kaarten via www.stimmungsmacher.nl. Be there!

 

Over Reeperbahner Stimmungsmacher

De band bestaat uit zes ‘kammereu’ die er op uit zijn om een avond ‘skik’ met elkaar te maken. De doelstelling van Reeperbahner Stimmungsmacher is de zaal, schuur of tent op z’n kop te zetten. Dit doen ze met bekende ‘schlagers’ als Rosamunde en Marmorstein und Eisen bricht, maar ook met nummers van onder andere Elvis, Abba, Johnny Cash, AC/DC, Rowwen Hèze, Boh Foi Toch, Jan Smit en de Rolling Stones. Kijk voor meer informatie op www.stimmungsmacher.nl

 

Opening

Het jubileum wordt officieel geopend op zaterdag 20 mei omstreeks 20.00 uur met het aanslaan van het eerste vat. Dit vat wordt gratis vertapt! Dit gebeurt door Susan Denkers uit Deventer. Susan is de mooiste boerin van Overijssel! Ze was tweede tijdens de Miss Boerin verkiezing Nederland 2017 en staat op de cover van de Boerinnenkalender 2017!