Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Atemloooos met het Dijkerhoeksfeest

DIJKERHOEK – Helene Fischer is de meest gestreamde artiest van Duitsland. Alleen al van haar hit ‘Atemlos durch die Nacht’ werden een miljoen singles verkocht. Haar concert in de Gelredome was binnen paar minuten helemaal uitverkocht. Maar niet getreurd als je geen kaartje hebt weten te bemachtigen. Tijdens het Dijkerhoeksfeest beleef je ademloze momenten met Helene Fischer by Sara.Bijna als de echte Helene verzorgt zij een onvergetelijke show waarin alle hits voorbijkomen. En bovendien is de toegang op zondag 24 juni gratis. Maar er is meer! Op zondag zijn er ook optredens van De Grösmeijers, One Two Trio en Gust.

En vergeet ook de zaterdagavond niet. Een avond die bekend staat als dé avond voor feestvierders uit de hele regio. Dit jaar wederom met twee bands op het podium, te weten Kroepin en de Daredevils. Geen onbekenden van het Dijkerhoeksfeest. Kroepin en de Daredevils zorgen gegarandeerd voor een geslaagde feestavond.

Tent open: 21:00 uur, Entree: € 10,-

Het Dijkerhoeksfeest vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 juni. Bekijk ook de website www.dijkerhoeksfeest.nl voor het actuele programma.