Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Beleef de mooiste dag van je leven bij Het Bonte Paard

Willen jullie dit jaar gaan trouwen?

DIJKERHOEK – Jullie bruiloft hoeft écht niet standaard te zijn! Het Bonte Paard is naast een feestlocatie ook een officiële trouwlocatie en biedt zelfs de mogelijkheid om ’s avonds te trouwen. Geef elkaar het jawoord in het bijzijn van al jullie gasten en het aansluitende feest kan direct losbarsten.

Heel geschikt wanneer jullie geen lange huwelijksdag willen. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf gebruik te maken van een diner, buffet of walking dinner met jullie gasten. De zaal kan ingedeeld worden voor grote, maar ook voor kleinere groepen. Alles is mogelijk om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

 

‘Een geweldige dag, tot in de puntjes verzorgd’

Dat trouwen bij Het Bonte Paard een fantastische ervaring is, wordt bevestigd door een kersvers bruidspaar. “Wij hadden een duidelijk beeld voor ogen van onze trouwdag. De dag begon om 14.30 uur met familie en vrienden. Het was gelukkig prachtig weer, dus we konden heerlijk buiten zitten. Om 16.30 uur zijn we aan tafel gegaan voor een heerlijk driegangen diner. Onze avondgasten hadden we om 19.30 uur uitgenodigd en kregen bij binnenkomst een kopje koffie.”

“We wilden niet kiezen wie er wel en niet bij de ceremonie konden zijn, dus dit was een perfecte oplossing. In totaal waren er 120 gasten aanwezig. In de zaal was een mooie opstelling gemaakt onder de grote kroonluchter, met een witte loper door het gangpad. Om 20.00 uur kwamen wij binnenlopen. We hadden de band gevraagd om de muziek tijdens de ceremonie te verzorgen. De gitarist speelde akoestisch ons nummer toen we binnen kwamen, wat het moment extra bijzonder maakte. Na het jawoord gingen alle stoelen aan de kant, ontvingen wij de felicitaties en barstte het feest los. Wat wij voor ogen hadden kwam precies uit, het was fantastisch!”

Deel jouw trouwdag in zoals jij het wilt. Neem voor meer informatie contact op met Het Bonte Paard, 0548 361202.