Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bon Jovi & AC/DC tribute rockbands uit UK in Dijkerhoek

Derde editie Peter’s Party is een feit!

DIJKERHOEK – Dit jaar staat Peter’s Party in het teken van twee top tribute rockbands. Op 4 november gaat Peter rocken onder het motto; Allo Allo, I only tell you this twice ‘The British are coming!’

Bereid je voor op een concert van ‘The Best International AC/DC Tribute’ Live/Wire (UK). Deze band biedt volgens kenners en fans de meest complete en authentieke reproductie van de AC/DC-sound én stage performance in de wereld.

Uiteraard is Peter’s Party niet compleet met een optreden van één band. Men wil er natuurlijk weer een superavond van maken!

Voordat Live/Wire de avond af gaat sluiten, is er nog een top-tribute band geboekt, namelijk Bon Giovi. Zij gaan de zaal plat spelen met the World’s premium tribute to Bon Jovi. Ook deze band komt helemaal vanuit de UK naar Dijkerhoek!

Op 4 november heerlijk mee dansen en zingen op de hits en guilty pleasures van Bon Jovi om daarna volledig uit je dak te gaan op de superhits van AC/DC; dat is Peter’s Party 2017!

Kaarten voor Peter’s Party kosten € 15,00 excl. servicekosten en zijn via www.petersparty.nl als online ticket te koop. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, dus wacht niet te lang, want vol = vol!