Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Caféavond met ‘De Bankdirecteuren’ in Het Bonte Paard Dijkerhoek

DIJKERHOEK – Voor zaterdag 24 maart heeft Aaldrik eindelijk de Bankdirecteuren weer eens weten te strikken voor een caféoptreden. De geweldig geslaagde avonden in 2014 en 2016 vragen natuurlijk om een herhaling.De Bankdirecteuren treden niet vaak op (hoeft ook niet door de bonussen die banken betalen), maar trekken wel overal volle zalen. Ze gaan er weer een gezellige caféavond van maken in huiskamerstijl. Op kaas en worst en natuurlijk bitterballen worden jullie getrakteerd, maar een biertje moet je er dan wel zelf nog bijkopen. Ondertussen doen ‘De Bankdirecteuren’ wat ze al een aantal jaren volgens beproefd recept doen: lekkere muziek spelen van CCR tot Springsteen, van Toto tot Maywood, van Mumford tot Doobie bros. En ga zo maar door. Zittend en spelend op ‘Sofa’ hun trouwe bondgenoot die overal mee naar toe gezeuld wordt. Deze rode hoekbank is de basis van de huiskamersfeer waar ‘De Bankdirecteuren’ elk optreden in spelen.

Hard genoeg om mee te zingen, zacht genoeg om ‘effen bie te proaten’. Heb je een verzoekje of ….. nog beter wil je zelf even mee zingen of spelen? ‘De Bankdirecteuren’ proberen alles mogelijk te maken.

Ook is natuurlijk het CafetaRIA buffet geopend met friet, frikadellen, gehaktballen etc. De avond begint om 21.00 uur. De entree is aan de kassa € 10,00. Het is in het café …..dus reserveer kaarten, want vol is vol.