Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Caféavond met

“De Bankdirecteuren” in

Het Bonte Paard Dijkerhoek

Caféavond

DIJKERHOEK – Eindelijk heeft men de Bankdirecteuren weer weten te strikken voor een caféoptreden op zaterdag 12 maart. De geweldig geslaagde avond in 2014  vroeg natuurlijk om een herhaling.

Het wordt weer een gezellige caféavond van maken in huiskamerstijl. Op kaas en worst en natuurlijk bitterballen worden iedereen getrakteerd, maar een biertje moet je er dan wel zelf nog bijkopen. Ondertussen doen “De Bankdirecteuren “ wat ze al een aantal jaren volgens beproefd recept doen: lekkere muziek spelen van CCR tot Springsteen, van Toto tot Maywood, van Mumford tot Doobie bros. En ga zo maar door. Zittend en spelend op “Sofa,” hun trouwe bondgenoot die overal mee naar toe gezeuld wordt. Deze rode hoekbank is de basis van de huiskamersfeer waar “De Bankdirecteuren” elk optreden in spelen.

Hard genoeg om mee te zingen, zacht genoeg om “effen bie te proaten”. Heb je een verzoekje of ….. nog beter wil je zelf even mee zingen of spelen “De Bankdirecteuren” proberen alles mogelijk te maken.

Ook is natuurlijk het CafetaRiabuffet geopend met friet, frikadellen, gehaktballen, etc. De avond begint om 21.00 uur. De entree is aan de kassa € 10,00. Ook zijn de kaarten online te koop voor € 7,50 excl. kosten maar…wel met een consumptiemunt! Zie www.bontepaard.nl of de Facebookpagina.

Het is in het café …..dus reserveer kaarten, want  vol is vol.