Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

DAB Dijkerhoek:

samen uit, samen thuis

DAB Dijkerhoek

DIJKERHOEK – DAB Dijkerhoek is de mountainbikeclub van Dijkerhoek en omgeving. De vereniging is in 2013 in het leven geroepen door een actief groepje Dijkerhoekse mountainbikers om met elkaar lekker te gaan fietsen.

Vanaf april t/m eind september gaat de groep op de dinsdag-, woensdag- of donderdagavond met elkaar fietsen. Zij gaan dan meestal in de regio fietsen, want er zijn kort bij huis prachtige routes uitgezet. In Lettele, Schalkhaar, Averlo, Heeten en Okkenbroek zijn prachtige routes. Ook gaan ze wel eens na de Holterberg om daar een rondje te maken.

Er is ook een aantal leden dat er op zondag op uit gaat om in de regio mee te doen aan uitgezette toertochten. Kijk maar eens op de site van de NTFU. (www.ntfu.nl)

Als de groep gaat fietsen, is het heel belangrijk dat ze dit met veel plezier doen en het motto is dan ook altijd: samen uit, samen thuis.

Iedereen kan dus mee, jong en oud, de groep past zich aan aan het tempo van nieuwkomers.

Het vertrek is meestal om 18.30 uur en rond 21.00 uur zijn ze er weer.

Heb je belangstelling om een keer mee te gaan, neem dan even contact op met Herman Sluiter, tel. 06-53536648 of kijk eens op www.dabdijkerhoek.nl of op Facebook.