Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dijkerhoeks Amateur Toneel

DIJKERHOEK – Na een succesvolle voorstelling op zaterdag 26 november 2016 zijn de spelers van het Dijkerhoeks Amateur Toneel al druk bezig met het oefenen voor de uitvoering van 3 maart om 20.00 uur in het Kulturhus te Holten. Het toneelstuk heet ‘Doktertje spelen’ en wordt opgevoerd onder leiding van regisseur Monica van Mierlo.

Het blijspel, bestaande uit drie bedrijven, gaat over de van een bankroof verdachte Arie van Zanten. Hij is op de vlucht voor de politie en rent in paniek het eerste gebouw binnen dat hij tegenkomt. Uit een kast pakt hij een witte jas en witte broek en trekt dit aan. Als hij het gebouw wil verlaten loopt hij hoofdzuster Gerda tegen het lijf, die in de veronderstelling is dat de plaatsvervangend arts dokter Van Vliet is gearriveerd. Aangezien er voortdurend politieauto’s in de buurt rondrijden, blijft er voor Arie niets anders over dan ‘doktertje spelen’, met alle verwarde gevolgen van dien.

De avond begint om 20.00 uur bij in het Kulturhus te Holten. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://kulturhusholten.nl/events/doktertje-spelen/