Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dijkerhoekse bedrijven houden fietstocht op 5 september

Dijkerhoek in bedrijf

DIJKERHOEK – Wilt u wel eens weten wat de Dijkerhoekse ondernemers zoal doen? Op zaterdag 5 september zetten ze hun deuren open voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen in de keuken van de Dijkerhoekse bedrijvigheid.

Wat is er te zien?

Traditionele familiebedrijven en nieuwe ondernemingen vinden met enthousiasme succes hun weg. Bij elk bedrijf kunt u zien wat er achter de schermen gebeurt. Wat u te wachten staat, zijn bijvoorbeeld lekkernijen uit de bakkerij, schilderwerken, tuinmachines en trappen, een boomkwekerij, schilderwerken, reusachtige oogstmachines, bouwontwerpen en een bouwwerkplaats, ambachtelijke pen en gat houtbouw, homeopathie, diervoeders, installatie- en mechanisatiewerk en een meubelwerkplaats.

Als toeristische kers op de taart zijn de Dijkerhoekse molen en het Poppenmuseum open voor bezoek.

 

Fietstocht

Nog meer dan de auto is de fiets bij uitstek het vervoermiddel voor een ontspannen uitje. Er is voldoende gelegenheid om langs de circa 10 kilometer lange route de auto te parkeren en de fiets ter hand te nemen.

De ondernemers doen er hun best voor dat het een gezellige en interessante dag gaat worden. Bij de deelnemende bedrijven is volop gelegenheid om te eten, te drinken en even te rusten. Ook een sanitaire stop is op diverse plaatsen mogelijk. Een uitgebreide informatie-flyer ligt bij alle deelnemers klaar.

 

Agenda

Zet de dag alvast in uw agenda want het is al vlak na de zomervakantie. Zaterdag 5 september op de fiets of met de auto naar Dijkerhoek. De ondernemers zien uit naar uw komst!

(Zie voor deelnemende bedrijven de advertentie elders in deze krant.