Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dijkerhoeksfeest 2016

DIJKERHOEK – Over ruim zeven weken is Dijkerhoeksfeest 2016. Dit jaar is het festijn op 24, 25 en 26 juni. De organisatie heeft wederom haar best gedaan een programma met voor elk wat wils in elkaar te zetten. Aan u om dit te komen beoordelen!

 Demo

De feestcommissie wil een aantal hoogtepunten van dit jaar alvast benoemen. Dit jaar staat er op zondag een heel bijzondere demonstratie op het programma, namelijk The Ultimate Stunt Cheersquad. Deze dames geven een wervelende demonstratie op het gebied van Cheerleading. Ze zijn hierin Nederlands en Europees kampioen, dus zeker de moeite waard om te bekijken.

 

Stormbaan en IJsbaan

Ook voor de kids is er op zondag genoeg te beleven, zoals o.a. een opblaasbare stormbaan en een heuse ijsbaan. Een gedeelte van de feestweide wordt ingericht als winter wonderland! En dat in juni! Deze spelattracties bezorgen uw kinderen samen met de diverse attracties op de kermis een geweldig Dijkerhoeksfeest!

 

The Guilty Six, Kroepin, The Heinoos en The Wetnecks

Op muzikaal vlak is er het hele weekend genoeg te beleven. Op de zaterdagavond staat The Guilty Six op het podium. Deze band is voor Dijkerhoek zeker geen onbekende. Ze hebben de afgelopen jaren al een paar keer het podium mogen betreden onder de naam Band and Breakfast. Maar nu, een aantal jaren verder en ervaringen rijker, hebben ze een nieuwe naam en nieuwe wervelende show, dus mis dit niet. Op het andere podium laat Kroepin uit Holten de zaal uit haar dak gaan.

 

Op zondag is er ook alles aan gedaan om muzikaal wat bijzonders te bieden. Allereerst The Heinoos, zij zijn in de regio zeker geen onbekende. Ze betreden sinds begin dit jaar het podium met een nieuwe show: The Heinoos High Energy Rock ’n Roll Show!

Daarnaast heeft de organisatie een heel bijzondere formatie weten te strikken voor de zondagmiddag, helemaal uit Littletown, Alabama (USA): The Wetnecks. Deze zevenmans formatie omschrijft zichzelf als een feest van herkenning in een mix van Blue Grass, country, dance, polka en rock ’n roll. Samen met The Heinoos zorgt dit voor een wervelende muziekshow in de tent, dus komt dit zien!

Meer informatie over het feest der feesten, check www.dijkerhoeksfeest.nl. Hier staat ook het programma van het hele weekend benoemd. Tot 24, 25 en 26 juni in Dijkerhoek!