Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Iets maken met je eigen handen in atelier De Zijden Draad!

DIJKERHOEK – Iets maken met je eigen handen, kleren die uniek zijn, het geeft veel voldoening en is uitdagend. Het nieuwe lesjaar is begonnen en er wordt nu op maandag, dinsdag en woensdag les gegeven. In groepjes van maximaal vier deelnemers maar ook privéles is mogelijk. De naailessen zijn voor alle leeftijden en niveaus. Uit diverse aanwezige tijdschriften, (de Knip, Knippie, Burda) kun je gratis patronen overnemen.Het atelier is de afgelopen winter verbouwd en de ruimte is uitgebreid. Toch worden de groepen niet groter, dat betekent dat iedereen gewoon meer ruimte heeft!

Deze winter wordt ook begonnen met workshops. Tijdens de eerste workshop in januari wordt tijdens een intensieve dag een vest/jas gemaakt. Ook hier maximaal vier deelnemers; meld je snel aan.

Naast lesgeven maakt Joza Jagodicc ook dameskleding op maat. Zij begint hierbij altijd eerst met een proefmodel en maakt duidelijke afspraken vooraf.

Ben je geïnteresseerd en wil je eens komen kijken in het uitgebreide atelier, dan nodigt Joza je uit om een afspraak te maken (06-2024 8810).

Het atelier is gevestigd aan de Hakkertsweg 29 in Dijkerhoek.

info@atelierDeZijdenDraad | www.atelierDeZijdenDraad.nl