Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop Peter’s Party op loopt als een Rock ’n Roll train!

DIJKERHOEK – Zaterdag 4 november staan Live/Wire – the AC/DC show en Bon Giovi – Tribute to Bon Jovi op de planken in Dijkerhoek. Op het feestterrein van het Dijkerhoeksfeest bij het Bonte Paard is de feesttent inmiddels opgebouwd. Ook de kaartverkoop loopt onderhand als een echte Rock and Roll Train! Wat kun je allemaal zien en meemaken tijdens de derde editie van Peter’s Party.Bon Giovi gaat je inpakken en meevoeren. Door hun jarenlange ervaring en vele optredens over de gehele wereld weten ze keer op keer een spetterend optreden neer te zetten, waardoor ze in de loop der jaren een grote fanbase hebben opgebouwd. Tijdens hun optreden voel je een berg aan energie, waardoor Bon Giovi nog meer energie zal ontvangen van de gasten. Zweetdruppels aan het plafond en een hoog meezinggehalte dat is wat je te wachten staat. Je voelt en ervaart de beste Bon Jovi Revival Band ter wereld.

Bon Giovi komt zowel qua uitstraling als qua stemgeluid dicht bij de echte band, zoals deze klonk in de jaren 90. Alle grote hits passeren deze avond de revue, waaronder natuurlijk ‘You give love a bad name’, ‘Living on a prayer’ en de legendarische ballad ‘Bed of Roses’.

Uiteraard is Peter’s Party niet compleet met een optreden van één band. Men wil er natuurlijk een superavond van maken! Als afsluiter is Live/Wire geboekt.

Live/Wire bestaat uit de beste AC/DC navolgers en speelt niet alleen de bekende hits zoals You Shook Me All Night Long, Highway To Hell, Back In Black, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, TNT, Whole Lotta Rosie, Thunderstruck en Hells Bells. Ook de echte fans-favorieten komen aan bod: Shoot To Thrill, Have A Drink On Me, Sin City, Jailbreak en Shot Down In Flames.

Live/Wire speelt in de originele podiumsetting, dus met twee zangers én een muur van Marshalls. Live/Wire brengt in een méér dan anderhalf uur durende show de pure adrenaline, essentie, kracht en power van wat een echte AC/DC show ook heeft. Niet te missen dus!

Naast the best International AC/DC tribute band Live/Wire en the worlds premier tribute to Bon Jovi heeft de organisatie ook nog eens de beste party-powerband uit de regio, de 100% Powerband, aan de line up toegevoegd. Dus feest is gegarandeerd!

Kaarten voor Peter’s Party kosten € 15,00 excl. servicekosten en zijn via www.petersparty.nl als online ticket te koop. Of indien nog voorradig aan de tent voor € 18,00. Dit mag je niet missen!