Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Keetkerk Music Event voor (keet)jongeren bij “Het Bonte Paard” in Dijkerhoek

Keetkerk Music Event

DIJKERHOEK – Op zondagmiddag 11 oktober zal er een nieuw evenement, een zgn. “Keetkerk Music Event” worden gehouden voor jongeren vanaf de middelbare school leeftijd. Deze middag begint om 15.30 uur in de cafézaal van Zalencentrum Het Bonte Paard aan de Deventerweg 87.

De organisatie van deze middag is in handen van de jeugdwerkers van de Holtense kerken samen met Ds. Roozenboom, die deze middag zal presenteren onder zijn nickname DJ Siebe.

Alle doelgroepjongeren uit de ruime omgeving van Holten, wel of niet verbonden aan een kerk of keet, zijn van harte welkom om dit evenement mee te vieren en om het tot een succes te maken. Dus neem al je vrienden/vriendinnen maar mee.

De optredende bands deze middag zijn: Rock It uit Bathmen, Greenlicht uit Bathmen en omgeving, het duo Ruben en Ylze van Kroepin uit Holten en Alive uit Holten en omgeving. Met al dit jonge talent uit de eigen omgeving belooft het een spectaculaire muziekmiddag te worden met een hoog rock en roll gehalte.

De middag zal worden afgesloten om ca. 17.30 uur met het gezamenlijk zingen van het welbekende Sallands Volkslied.

De entree voor deze middag is geheel gratis, maar er zal nog wel een collecte worden gehouden voor de gemaakte onkosten. Voor de eerste 50 bezoekers ligt er een gratis consumptiemunt klaar.