Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Lustrumeditie van Peter’s Party Dijkerhoek

DIJKERHOEK – Op 12 oktober aanstaande gaat het gebeuren. Dan viert Peter’s Party haar 5e verjaardag! Wat begon als een geintje om de Limburgse band Rowwen Hèze naar Dijkerhoek te halen, is uitgegroeid tot een tentfeest van formaat. Peter’s Party is één van de laatste tentfeesten van het jaar. En hoewel het in oktober al best koud kan zijn, is het altijd aangenaam in de verwarmde tent op het feestterrein naast het Bonte Paard.Pleased to meet you!

Zet het dus vast in je agenda. Peter’s Party komt eraan! Dit jaar met niemand minder dan de band Stones Sessions.

 

Stones Sessions

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat zes talentvolle muzikanten (bekend van o.a. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De live sensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

 

Hits van the Rolling Stones

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren. Ook internationaal timmeren ze al aan de weg met deze geweldige show, dus: be there!

 

Status Quo 4-ever

Maar Peter’s Party heeft natuurlijk meerdere bands geprogrammeerd staan. De afsluiter van vorig jaar Status Quo 4-ever staat dit jaar weer op het podium en dit jaar gaan ze hun optreden helemaal uit te spelen!

Status Quo heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald met hun eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme. Wereldwijd bekende hits zijn o.a. Roll Over Lay Down, Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin’ All Over the World, The Wanderer en In the Army Now.

 

De beste Status Quo Tribute

Status Quo 4-ever bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden. Inmiddels heeft Status Quo 4-ever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo 4-ever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat, maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

En dan zijn we er nog niet!

 

Bastard Suuker

Vooraf, in de ombouwpauzes en als afsluiter speelt de eigen Dijkerhoekse formatie Bastard Suuker. Deze driemanformatie drijft op de ultieme roots-muziek: rock, country en blues! Ze spelen dikke kneitervette hits, die ze niet alleen zelf heel mooi vinden maar waar alle Peter’s Party People van uit hun dak zullen gaan.

 

Kaartverkoop

Kaarten voor Peter’s Party kosten € 15,- inclusief boekingskosten en zijn via www.petersparty.nl als online ticket te koop. Of indien nog voorradig aan de tent voor € 17,50.

Hope you get my name!!