Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe elementen op zaterdag van Dijkerhoeksfeest!

DIJKERHOEK – Zoals elk jaar staat in het vierde weekend van juni het Dijkerhoeksfeest op het programma. Dit jaar op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni.

Driekamp

Op de zaterdagmiddag vindt er dit jaar voor het eerst een driekamp plaats. Er staan deze middag dus drie spellen centraal. Voor de spellen is zowel denkvermogen als sportiviteit nodig. En, niet onbelangrijk, in de eerste twee spellen kun je zaken vrij spelen, die je nodig hebt bij het laatste spel. Teams voor de driekamp kunnen zich opgeven via dijkerhoeksfeest@hotmail.com

Maar…dit jaar is er ook speciale aandacht voor de toeschouwers. Zij kunnen het spektakel namelijk extra goed aanschouwen, doordat het publiek als het ware de arena van de spellen kan betreden.

 

Muzikale middag opluistering

Ook nieuw dit jaar is een artiest op de zaterdagmiddag. Zo rond half vier wordt Rob Stam op het feestterrein verwelkomd. Deze OneManBand zorgt voor zowel deelnemers als toeschouwers voor een gezellige afsluiting van de driekamp en een goed begin van de zaterdagavond. Deze avond wordt de feesttent op zijn kop gezet door de hagelnieuwe partyband Dare Devils en de regionale feest DJ Jeronimo. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups, waarmee de feesttent in Dijkerhoek omver geblazen wordt.

 

Schapendrijven met Border Collies op zondag

Zondagmiddag zijn er op het gehele terrein activiteiten, waaronder een unieke demonstratie van schapendrijven met Border Collies onder leiding van Rob Bouwens. Twee Handlers en vier Border Collies, die het vermogen hebben om het vee met de ogen te fixeren, drijven een kudde met 10 à 12 schapen. En vanaf 14.00 uur is er in de tent live muziek, namelijk Boh Foi Toch en Stonegood! Boh Foi Toch komt al jaren met plezier naar het Dijkerhoeksfeest. En Stonegood met voormalig Jovink bandlid Richard Jansen ‘Gorro’ maakt het feest op de zondag compleet. De gehele zondag is de toegang gratis!

 

Kijk voor meer informatie en het volledige muziekprogramma op de vernieuwde website www.dijkerhoeksfeest.nl